Cantanti is een kleinkoor. We zingen een uiteenlopend repertoire, zowel klassiek als licht, religieus en (o.a. oud hollandse) volksliedjes. In de wekelijkse repetitie is er aandacht voor goed stemgebruik en samenklank.
Bij Cantanti werken we rond thema’s met liederen uit verschillende stijlen. Als we een programma rondom een thema kennen, kunnen we deze aanbieden als koffieconcert op verschillende locaties bijvoorbeeld in verzorgingshuizen of in huiskamers voor mensen met dementie.
Het belangrijkste is het samen zingen en muziek maken. Wil je graag meezingen in dit overdagkoor maar wil je liever niet optreden? ook dan ben je welkom!

Een aantal keer per jaar zingen we op zondagmorgen in een samenzangviering in een verzorgingshuis in Zwolle. Daar zingen we vooral liederen uit de Johannes de Heer bundel en kerkbundels. Deze vieringen zijn bedoeld voor mensen die niet meer in staat zijn om een kerkdienst te bezoeken. Dit doen we ongeveer 6x per jaar.
Het  is fijn als je bereid bent om mee te zingen met deze vieringen. Maar de repetities zullen niet in het teken staan van deze vieringen.

NB: Wil je wel graag meezingen met vieringen op zondagmorgen maar kun je niet op woensdagmorgen lid worden van een koor? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden daarvoor te bespreken.

Lijkt het je leuk om mee te zingen in Cantanti? Kom gerust een keer kennismaken! We kunnen zowel hoge als lage stemmen gebruiken. Je hoeft geen ruime zangervaring te hebben.

Cantanti repeteert op  vanaf 6 maart woensdagmorgen van 9.00 – 10.15 uur in Atelier de Kalkoven in Hasselt
De contributie is € 20,00 per maand.
Informatie en aanmelden via: info@zingenmetcora.nl, telefoon: 06 4243 0070 of via het contactformulier op deze website.