Zingen en Ontspannen is Leuk en gezond!

Zingen is actief zijn en ontspannen tegelijk. Daarom bieden wij verschillende activiteiten en workshops rondom zingen en ontspannen.
Wanneer je zingt ben je je eigen muziekinstrument. Dit kan je helpen om dichter bij je eigen kern te komen en jezelf te ontdekken. Door actief met zingen aan de slag te gaan zullen je ademhaling en houding verbeteren en krijg je meer inzicht in jezelf. Door meer inzicht in jezelf kun je ook gerichter werken aan dat wat jij nodig hebt om ontspannen in het leven te staan. Zingen is ook heel leuk en er wordt veel gelachen tijdens het samen bezig zijn. Lachen helpt om spanning los te laten. Genoeg redenen dus om lekker te gaan zingen!

Ontmoetingsdagen voor Vrouwen

Ontspannen en zingen hebben veel raakvlakken maar niet iedereen durft te zingen. Bij zingen met Cora bieden we daarom dagen en weekenden voor vrouwen waarin er plek is voor ontmoeting, gezelligheid en tijd voor jezelf en elkaar om samen te ontspannen. Daarbij bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops rond zingen en ontspannen. Je kunt hier dus op een laagdrempelige manier ontdekken wat zingen met je doet en of het bij je past!

U kunt ook een workshop op maat aanvragen voor uw eigen gezelschap. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@zingenmetcora.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.