Zingen is ontspannend, verbindend en brengt herinneringen terug, daarom ben ik enthousiast om samen met u te zingen.
Als we samen zingen vind ik het belangrijk dat u zich veilig voelt en plezier kunt beleven aan het zingen. We gaan daarom samen op zoek naar liederen waar u van kunt genieten en die u graag zingt of hoort. Natuurlijk nemen we ook de tijd om te delen welke herinneringen en emoties erbij u boven komen door het zingen. Zo geven we een nog diepere waarde aan het samen zingen.

Als Zorg-Zangeres heb ik mij gespecialiseerd in het zingen met mensen met dementie zowel individueel als in groepsverband.
In de afgelopen jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van muziek en zingen op het menselijk brein. Vooral het positieve effect van zingen met mensen met dementie en afasie is daaruit naar voren gekomen.

Ik heb ruime ervaring als zangdocente en zangeres zowel solistisch als in ensembles en koren. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op het zingen in verzorgings- en verpleeg-instellingen. Daarnaast heb ik gewerkt als welzijnswerker bij senioren voor verschillende organisaties.

Als Zorg-zangeres ben ik werkzaam in de regio Zwolle maar het is ook mogelijk om in mijn atelier, naast de historische Kalkovens in Hanzestad Hasselt, te komen zingen.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via:
telefoonnummer 06 4243 0070
email: info@zingenmetcora.nl
of het contactformulier op deze website.