Zingen is leuk en gezond!

Bij zingen gebruik je niet alleen je spieren, houding en ademhaling maar ook je voorstellingsvermogen, inlevingsvermogen en emoties. Zingen is leuk om zelf te doen maar soms is het ook fijn om het samen te doen. Daarom is het bij mij mogelijk om individueel les te nemen maar ook om samen met je eigen groepje les te nemen.

Kom zingen en verwonder je over de positieve effecten die zingen op je kan hebben. Bewustwording is daarbij tijdens de lessen een sleutelwoord.

Zangles is bij mij mogelijk voor mensen vanaf 18 jaar, Je kunt kiezen om individueel of samen (maximaal 3 personen) les te nemen.
Je kunt wekelijks maar ook 2 wekelijks of een aantal lessen nemen. Alles gaat in overleg en afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt in de les en dat jij je eigen leerproces kunt volgen. We bepalen daarom in overleg welke muziek je gaat zingen en wat jouw leerdoelen en wensen zijn.

Zangles individueel tarieven
1 uur zangles: € 40,- ,  half uur zangles: € 25,-

Samen zangles 2 personen tarieven p.p.
1 uur zangles: € 25,-

Samen zangles 3 personen tarieven p.p.
1 uur zangles: € 20,-

Stemvorming groepen/koren 
Afhankelijk van groepsgrootte, frequentie en wensen maken we een offerte op maat.

Voor aanmelden en informatie kunt je contact opnemen via het contactformulier op deze website of email: info@zingenmetcora.nl of telefoon: 06 42430070