Zingen is leuk en gezond!

Zingen is actief zijn en ontspannen tegelijk. Dit kan je helpen om dichter bij je eigen kern te komen en jezelf te ontdekken. Door actief met zingen aan de slag te gaan zullen je ademhaling en houding verbeteren en krijg je meer inzicht in jezelf. Uit steeds meer wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat zingen een positief effect op je stemming kan hebben.

Om te zingen gebruik je je stem, houding en ademhaling maar ook je voorstellingsvermogen, inlevingsvermogen en emoties. Zingen is leuk om zelf te doen maar misschien vind jij het fijner om het samen te doen. Daarom is het bij mij mogelijk om individueel zangles te nemen of om dit samen met je eigen groepje te doen.

Ik ben zelf klassiek geschoold en heb ruime ervaring als zangdocente en zangeres zowel solistisch als in ensembles en koren. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer verdiept in de positieve effecten die zingen heeft op het welzijn van mensen. Zingen als middel om je mentale en fysieke gezondheid te bevorderen.

Kom zingen en verwonder je over de positieve effecten die zingen op je kan hebben. Bewustwording is daarbij tijdens de lessen een sleutelwoord.

Je kunt kiezen om individueel of om samen (maximaal 3 personen) zangles te nemen.
Je kunt wekelijks maar ook 2 wekelijks of een aantal lessen nemen. Alles gaat in overleg en afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt in de les en dat jij je eigen leerproces kunt volgen. We bepalen daarom in overleg welke muziek je gaat zingen en wat jouw leerdoelen en wensen zijn.

Zangles individueel tarieven
1 uur zangles: € 40,- ,  half uur zangles: € 25,-

Samen zangles 2 personen tarieven p.p.
1 uur zangles: € 25,-

Samen zangles 3 personen tarieven p.p.
1 uur zangles: € 20,-

Stemvorming groepen/koren 
Afhankelijk van groepsgrootte, frequentie en wensen maken we een offerte op maat.

Voor aanmelden en informatie kunt je contact opnemen via het contactformulier op deze website of email: info@zingenmetcora.nl of telefoon: 06 42430070